Ågade 10, Sydbyen, 8600 Silkeborg

CHARMERENDE BYHUS I SYDBYEN TÆT PÅ INDELUKKET PÅ 121M²

Skønneste byhus i sydbyen, beliggende i det attraktive område nær handelslivet og naturen, samtidig med en gåafstand til Indelukket, hvor man også kan sætte sin båd i vandet, spille minigolf m.m.. Her kan du komme til at bo, og opleve Silkeborg bys ekstraordinære store charme, og være i gåafstand til det hele.
Huset her fremstår indflytningsklart, samtidig med den stadig byder på en masser af charme som gør indretningen unik for dig som elsker at indrette med hyggekroge med tvist af "nyt-og-gammelt". Til boligen får du en fin entré med adgang til stueplanens toilet, et mindre bryggers, skønt køkken med tilhørende alrum hvor der er gulvvarme. Her har du også direkte adgang til den lukkede og nemme gårdhave, hvor man kan sidde dejlig ugeneret i fred og ro. Fra alrummet kan du via den franske dør komme ind i opholdsstuen, som står med charmerende detaljer, både fra de mange sprossede vinduer til de flotte gulve.
1.sal, hvor der er endnu en opholdsstue, badeværelse samt soveværelse med walk-in-closet. Bemærk den yderst skønne sydvendte altan med middags- og aftensol. Huset fremstår med skønne lysindfald, fra de mange vinduer på både stue- og 1.sal.

Vi fremhæver:
* Parkering/carport på grunden
* Total renoveret i 1998
* Skøn ugeneret gårdhave
* Veludnyttet 1.sal med adgang til terrasse
* Mulighed for ekstra værelse på 1.sal
* Beliggende tæt på midtbyen, skov og sø

Her er boligen med en af de bedste beliggenheder i Sydbyen med kort vej til alle dagens fornødenheder og hurtig adgang til skov og vand - gå ikke på kompromis med beliggenheden, og kom tæt på alt hvad Silkeborg byder på.
Book din fremvisning hos Silkeborgs mægler Claus Grønne på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.