Ege Allé 191, Søholt, 8600 Silkeborg

PRISBILLIG BOLIG ATTRAKTIVT BELIGGENDE I SØHOLT

I skønne fredelige omgivelser, nær Silkeborg Langsø, Jysk Arena, og midtbyen findes denne skønt beliggende ejendom. Udover at blive omfavnet af skøn natur, er du tæt på alt fra offentlig transport, indkøb, skoler/daginstitutioner, idrætsfaciliteter samt motorvejsforbindelsen mellem Århus og Herning. Ejendommen er beliggende på en 1.000m² stor grund, som giver MASSER af plads til leg for både familiens mindste, hvor både trampolinen og fodboldmål kan placeres. Er dette ikke nok, ligger Søholts boldbaner lige i baghaven.
Huset er i ét plan, og byder på 116 velindrettet m2, der indeholder 3 gode værelser, 2 badeværelser, bryggers og entré. Endvidere et indbydende køkken, som er i åben forbindelse med alrummet samt den store opholdsstue, som også giver udgang til en skøn overdækket terrasse. Her vil man kunne samle en masse mennesker, og stadig være social selvom man er i køkkenet, alrummet eller opholder sig i stuen.
Garage på 40m² med skur.

Vi fremhæver:
* Skøn have med nem vedligehold
* 3 gode værelser og 2 badeværelser
* Gode muligheder for tilbygning
* Attraktivt beliggende tæt på skole/daginstitution, samt midtbyen
* Boldbanerne i baghaven
* Garage med tilhørende skur

Med ejendommen her, får I en masse gode m² inde som ude. Hvis I ønsker en stor have, nem at holde, og hvor der skal være privatliv over det hele, og med et fornuftigt hus med mulighed for at sætte eget præg - så snyd ikke Jer selv for muligheden, for dette er en ejendom der skal opleves!
Book din fremvisning hos Grønne Silkeborgs mæglere på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.