Dalvejen 51, Balle, 8600 Silkeborg

HØJT BELIGGENDE VILLA I DALVEJSKVARTERET - BALLE

Skøn og velholdt gulstensvilla udbydes i attraktive Balle. Ejendommen her er bygget i 1971, og har kun haft én ejer siden, hvilket betyder der er passet på huset. Nu står det klar til nye ejere. Her får du 170m² bolig med 106m² kælder med fuld loftshøjde, som giver ejendommen en masse kvadratmeter at udfolde sig på. Huset er højt beliggende, og er dejlig ugeneret med skoven overfor. Den velindrettede villa byder på 3 gode værelser i stueplan, et gæstetoilet samt tidløst badeværelse fra 2013. Herudover et originalt snedkerkøkken, som man nemt kan inddrage med den store stue, så man får det klassiske køkken-alrum, og udnytter den store stue. Slutteligt i stueplan er der den skønneste isolerede udestue med udsigt til skoven og ned mod byen. I kælderen er der vaskerum, toilet,og direkte adgang til garagen med elport. Her er der også et stort multirum, som man kan inddrage efter ønske, omend det er til fitness, gæster eller hobbyrum til familiens børn.

Vi fremhæver:
* Højt beliggende i attraktivt område
* God indretning med masser af muligheder
* Tag renset og malet / vedligeholdelsesvenlige gavle fra 2015
* Stor grund med skøn have, man kan udforme efter ønske
* Huset er omfuget
* Nyere bred indkørsel med belægningssten

Kvalitetsvilla, der ude som inde har mange muligheder. Grunden er på hele 1114m² som giver plads til leg for familiens børn. Her er tæt på alt man behøver, med daginstitution tæt på, og sti hele vejen til Balleskolen og Rema 1000 endvidere kort afstand til motorvejen Århus/Herning.
Vi vil rigtig gerne vise dig denne ejendom, så har du interessen - Så book din fremvisning hos Silkeborgs mægler Claus Grønne på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk, allerede idag.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.