Buskelundhøjen 188, Buskelund, 8600 Silkeborg

KVALITETSVILLA I ATTRAKTIVT BØRNEOMRÅDE NÆR SKOLEN I BUSKELUND

Skøn og velindrettet kvalitetsvilla beliggende i populære Buskelund, med en rigtig god beliggenhed tæt på indkøb, skole og daginstitution og for ikke at forglemme det meget anerkendte foreningsliv for både børn og voksne.
Gulstensvillaen fra 2006, byder dig velkommen med 150 yderst velindrettede m², hvor her er værd at nævne den fine entre der er uden spildplads, og ved siden af er husets bryggers hvor der er plads til vaskesøjle og fod- samt overtøj. Herudover har huset 4 store og gode reelle værelser. Soveværelset er med eget badeværelse. Huset byder på endnu et badeværelse, som kan benyttes af husets gæster og familiens børn. I hjertet af huset, har man et stilren- og tidsløs køkken i lyse farver fra HTH, og skønne lysindfald fra karnappen. Køkkenet munder sig ud i et stort alrum med plads til spisebordet, igen med gode lysindfald fra gulv-til-loft vinduerne samt den direkte udgang til flisebelagt terrasse. For enden af huset er der åbnet til en møbleringsvenlig opholdsstue, hvor der igen er værd at bemærke vinduespartiet i hjørnet, der vinkler sig med gulv-til-loft vinduer som lyser huset op med det klare og naturlige lys.

Vi fremhæver:
* Velindrettet ejendom
* 4 reelle værelser
* Carport og udhus på 31 og 14m²
* Populært stisystem som blandt andet fører direkte til skole

Her er ejendommen til familien, der ønsker at bosætte sig ved andre børnefamilier, i et velfungerende miljø hvor børn kan lege på vejen, og færdes over på skolen via stisystemet.
Ejendommen har mange fine finesser, og rummer blandt andet dobbeltcarport, flot flisebelagt terrasse og med skøn opvokset hæk så man ligger ugenert.
Huset her skal opleves - hvornår passer en fremvisning dig?

Book din fremvisning hos Silkeborgs mægler Claus Grønne på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.