Jernbanevej 27, Sydbyen, 8600 Silkeborg

RUMMELIG INDFLYTNINGSKLAR FAMILIEVILLA I SYDBYEN

Nu har du muligheden for at erhverve et skønt byhus, tæt på midtbyen i det attraktive Sydbyen. Huset er ganske unikt, med et hav af fede detaljer, og bedst af alt, kan den husere den helt store børnefamilie. Herudover er man placeret med nem adgang til Silkeborg Station, skole, indkøb, havnen og Silkeborgs skønne nyrenoverede gågader - alt indenfor gåafstand.
Boligen, fremstår med nyere el, lofter, spots og filtsede vægge i stueplanen.
Ejendommen er med egen indkørsel, carport, samt det hyggeligste opvarmede orangeri fra 2016, med vinplanter snoende rundt, som er med til at toppe det stemningsfyldte rum. Hertil også et disp.rum i værelsestandard.
Boligens 202 velindrettede m² består af rummelig entré med gulvvarme, rummelig og hyggelig stue hvor familien kan samles til spisning, og sofahygge imens brændeovnen luner rummet. Fra stue, er der direkte adgang til det store køkken med skønt lysindfald og udgang til gårdhaven. Endvidere, badeværelse, mindre entré, og stort soveværelse med eget badeværelse. Her er der masser af plads, spa og trappenedgang til brugbar underetage.
1.sal byder på 4 store børneværelser samt stort mulitrum, som kan benyttes lige efter familiens behov.
Underetagen byder på et "walk-down-closet" (fra badeværelset) med masser af skabsplads, og endnu et klædeskab bag skabene. Herudover vaskerum, stort disp.rum som i dag bliver benyttet som fitness-rum og slutteligt et værksted.
Gårdhaven består af flisebelægning, træterrasse med egen grillbar med emhætte, og med direkte adgang fra køkkenet. Herudover overdækket terrasse, og endnu et værksted.
Vi fremhæver:
* Indkørsel + carport med tilhørende orangeri
* Ny el, loft + spots i hele stueplan
* Skønneste gårdhave, med unikke detaljer. Grill plads og solrig træterrasse
* Velholdt bolig, direkte til at flytte ind i.
* Attraktiv placering i Sydbyen, tæt på alt
* Plads til den store børnefamilie
* Tag fra ca. 2009

Her byder sig muligheden, for at bosætte sig i en bolig i et område, som sjældent kan give så gode rammer og rumme værelser nok til den store familie.
Boligen skal bestemt opleves - Book din fremvisning hos Silkeborgs mægler Claus Grønne på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.