Baldersvej 5, Hvinningdal, 8600 Silkeborg

Imponerende stor-villa med super beliggenhed lige midt i Hvinningdals bakker

Her får I en sjælden mulighed for at overtage husnøglen til en spændende arkitekttegnet villa, med en af de absolut bedste beliggenheder i Hvinningdal, samtidig med at du har masser af udenomsplads på den store 1.772m² grund.
Boligen her er opført i 1977 og har senere fået en ombygning i 1995, hvor man idag kan nyde et fantastisk lysindfald fra det store vinduesparti, hvilket gør opholdsstuen et unikt rum at opholde sig i.
Her får du en rigtig god indretning, passende til børnefamilien. De 208m² bolig fordeler sig på 3 gode børneværelser, stort masterbedroom med eget badeværelse med sauna og spa, ekstra badeværelse, bryggers med direkte adgang til carporten. Herudover et Unoform køkken ved husets hjerterum. Køkken-alrummet er fantastisk beliggende, med direkte udgang til stor altan, samt i åben forbindelse med opholdsstuen med skønne lysindfald.
Endvidere er der til boligen en underetage, bestående af to disponible rum samt et stort multirum med masser af plads og gode muligheder for at lave et unikt rum til børnene, hjemmekontor eller måske et fitnessrum.

Vi fremhæver:
* Arkitekttegnet villa med spændende indretning
* Fantastisk beliggenhed med mange børnefamilier
* God have med muligheder for trampolin og boldspil
* Mange muligheder i underetagen
* 3 gode børneværelser og skønt masterbedroom

Her er du fantastisk beliggende, med et lukket stisystem således man nemt kan komme til både natur, skole, dagsinstitutioner uden at krydse offentlige veje. Samtidig placeret midt i anerkendt bymiljø, hvor adskillige sportsforeninger bliver prioriteret blandt mange. Her er ALT hvad børnefamilien går og drømmer om - både ude som inde!
Villaen skal opleves og rummer rigtig mange muligheder!
Book din fremvisning hos Silkeborgs mægler Claus Grønne på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.