Varbergvej 4, Gødvad, 8600 Silkeborg

SKØN FAMILIEVILLA BELIGGENDE ATTRAKTIVT NÆR STISYSTEM I GØDVAD

Det er med fornøjelse, at kunne udbyde denne murstensvilla bygget i 2006 i velfungerende miljø i Gødvad-området, tæt på indkøb, skole og dagsinstitutioner.
Ejendommen udfolder sig på 166 velindrettede m². Husets entré har et skønt bryggers med HTH-inventar. Her er også det ene af husets badeværelser samt et af husets 5 værelser. I midten af huset er der et stort køkken-alrum, hvor der er åbent-til-kip med enkelte ovenlysvinduer. Køkkenet er et flot og tidsløst køkken fra HTH, med masser af plads omkring sig samt indbygget plads til barstole. I forlængelse af alrummet, er der stor spisestue med plads til langbordet. Alrummet fordeler sig ud til yderligere 3 værelser, hvoraf det ene er husets soveværelse med eget badeværelse. Evt. et 4 værelse, som idag bliver brugt som "kreativt-rum" for familiens børn. For enden af alrummet er der et super hyggeligt kontor med karnap og spots. Slutteligt blev der i 2011 lavet en tilbygning, hvor ejendommen har fået sig en ekstra stue, med åbent-til-kip, hvor der er plads til sofasættet og mulighed for at kunne lukke af ud til alrummet. Fra stuen er der også direkte udgang til en skøn overdækket terrasse, hvor der er plads til udendørs lounge.

Vi fremhæver:
* Indbygget carport
* Skøn overdækket terrasse
* Grund på 920m²
* 5 reelle værelser
* 2 badeværelser
* HTH bryggers, køkken og badeværelse
* Have med plads til trampolin og boldspil
* Loft til kip i køkken/alrum, stue og kontor

Her er ejendommen du kan flytte direkte ind i, til den allerede stiftede familie eller parret med planer herom. Ejendommen er beliggende i et attraktivt område, hvor der også er andre børnefamilier - og du kan sende børnene alene i skole i en tidlig alder, via Gødvads stisystemer for enden af Varbergvej.
Book din fremvisning hos Silkeborgs mægler Claus Grønne på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.