Himmelbjergvej 9D, Laven, 8600 Silkeborg

Oplev Silkeborg-søernes nok flotteste udsigt fra denne lækre villa

Panoramaudsigten over Julsø er fabelagtig. Huset er højt placeret, så man har et stort set ugeneret vue over sø og skov, og selv Himmelbjergtårnet kan man se. Huset er tegnet, så udsigten kan nydes fra næsten alle steder - DÈT skal opleves!
Rammen for den fantastiske panoramaudsigt er et kvalitetshus fra 2007. Huset er fuldmuret og har flotte massive antikbehandlede plankegulve af eg. Huset har desuden gulvvarme overalt, akustikloft i stue og alrum, centralstøvsuger, IHC lysstyring, Genvex, og jordvarmeanlæg. Det fremstår flot med vandskurede ydermure.
Overetagen er husets kerne. Det byder på et smukt køkken-alrum og en nedsænket stue. Den formidable udsigt til den smukke natur trækkes ind ad de høje vinduespartier. Fra køkkenet er der adgang til sydøst-vendt altan og fra alrummet til syd-vendt terrasse - begge naturligvis også med skøn udsigt! I overetagen er der et soveværelse, 2 børneværelser og 2 badeværelser. Alle værelser har en rigtig god størrelse, masser af skabsplads og søudsigt.
Underetagen er i terrænniveau, hvor der er 2 disponible rum - det ene med vinduer og plankegulv, og det andet et stort kælderrum med klinker, som bl.a. ville kunne anvendes til fitnessrum. I underetagen er der endvidere et bryggers med masser af skabsplads, stor bordplade i børstet stål, fryser, tørretumbler og 2 vaskemaskiner. I forbindelse med bryggerset er husets teknikrum, som også kan anvendes som tørrerum.
Huset har integreret dobbelt carport, skur samt mindre redsskabsskur i haven.

Vi fremhæver:
* Måske Danmarks bedste udsigt - DÈN skal opleves!
* Kvalitetshus med gennemtænkte detaljer
* Udsigtsstue med enorm loftshøjde - panoramaudsigt
* Nem vedligehold af grunden
* Lave ejendomsskatter
* Nem adgang til Silkeborg og Århus

Snyd ikke dig selv for en fremvisning - kontakt os idag!
Book din fremvisning hos Grønne Silkeborgs mæglere på tlf. 8681 6444

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.