Karlskronavej 3, Gødvad, 8600 Silkeborg

INDFLYTNINGSKLAR VILLA MED 4 VÆRELSER I GØDVAD

Dette er ejendommen, hvor du kan flytte direkte ind. Huset her er gennemrenoveret i 2015, hvor der ikke er gået på kompromis. Rødstensvillaen har fået nyt tag og nye gavle i 2017 i "vedligeholdelsesfrie" materialer. Vinduerne fra 2015.
Indvendigt i huset, byder det på tidløs design og materialevalg, blandt andet med HTH inventar. Indervægge er netpudsede og lofter i gips der giver en en flot og lys ejendom. Køkkenet er i åben forbindelse med stuen, og nyere lamelparketgulve går igennem huset og ind i husets 4 gode værelser.
Herudover et yderst flot badeværelse fra 2015. Der er indbygget carport med LED spots, hvor der er plads til parkering af to biler. Hertil også et isoleret stort og rummeligt værksted opført i 2015.

Vi fremhæver:

* Helt uden spilplads
* 4 gode værelser
* Stort dejligt badeværelse
* Lyst og dejligt køkkenalrum/stue
* LED spots indv- samt udvendigt.
* Stort bryggers
* Nye gulve, lofter og pudsede vægge
* Ny dobbeltcarport + stort værksted
* Skole, dagsinstitutioner, indkøb og gymnasiet beliggende tæt på ejendommen

På den 922m² grund, er der god plads til leg og boldspil i haven/fodboldmål og trampolin, og fra husets alrum er der godt udsyn til haven fra vinduespartiet. Her er der også direkte udgang, hvor man går ud på den nyere anlagte flisebelagte terrasse fra 2016.
Dette er ejendommen som er oplagt til førstegangskøberen, som ønsker en ejendom hvor de kan flytte direkte ind uden at skulle ændre noget.

Book din fremvisning hos Silkeborgs mægler Claus Grønne på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.