Bavnehøjvej 61, Gødvad, 8600 Silkeborg

SÅ ER DET NU HVIS DU VIL HAVE ET GODT HUS FOR SMÅ PENGE

Villa med 3 værelser og stor stue. Med mulighed for at lave et 4. værelse. I naturskønne Gødvad finder I denne dejlige et-plansvilla. Ejendommen er beliggende på lukket vej tæt ved sti-system til skole, indkøb og idrætsforeninger. Der er sat nye vinduer i det meste af huset i 2017 og for få år siden blev der installeret en ny brændeovn samt ny skorsten i den store stue. Huset har et stort soveværelse med skabsplads og 2 mindre børneværelser - begge er istandsat i 2017. Der er sat nye radiatorer op i alle værelser og i køkkenet.
Huset er i 2015 hulmurs- og efterisoleret på loftet. Der er et badeværelse og et renoveret bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler samt godt med bordplads til vasketøjet. Fra stuen er der udgang til en overdækket terrasse og dejlig lukket have med vægdrivhus, urtehave, frugttræer og blåbærbuske. God og meget velfungerende Grundejerforening, der bl.a. har bygget en fælles legeplads og holder arrangementer bl.a. for børn i området.

Boligen har bl.a.:
- Nye vinduer og godt isoleret
- Stor stue med udgang til overdækket terrasse.
- 3 værelser - 2 af dem istandsat i 2017
- Dejlig lukket og solrig have

Der er plads til parkering af 2 biler på grunden og tilhørende skur samt mindre skur til opbevaring af bl.a. haveredskaber. Perfekt beliggende for motorvejen mod Aarhus og Herning - Man kan være i Centrum af Aarhus på 25 min. Super godt 1. gangskøb for den lille familie eller par uden børn.

Kontakt Silkeborgs mægler Claus Grønne for en fremvisning på tlf. 86 81 64 44 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.