Stidalsvej 7, Resenbro, 8600 Silkeborg

FAMILIEVILLA I RESENBRO MED 4 VÆRELSER - TÆT PÅ SKOLE - KUN 1.795.000

Flot gulstensvilla fra 1971, beliggende i Resenbro på en lukket vej, hvor du her er tæt på skole, daginstitutioner og indkøb. Villaen byder på 4 reelle værelser så der er plads til den store børnefamilie, og generelt for villaen har den en moderne indretning. Med husets 2 indgange, har du altså en indgang til gæsterne med en mindre forgang, og til dagligdagen med plads til fodtøj, flyverdragter og andet overtøj, har ejendommen et stort bryggers. Herudover en fordelergang, som fører til husets 4 gode værelser, et toilet samt badeværelse, et dejligt køkken-alrum fra 2007 som man nemt kan åbne op, så den hænger sammen med stuen som mange ønsker det idag.
Ejendommen fremstår derudover velholdt og med tag fra 1999. Med den allerede gode indretning, kan man nemt få sat sig eget præg på ejendommen, og modernisere den til nutidens krav.
Sælger har i november 2020 fået udskiftet gasfyret.

Vi fremhæver:

* Tag fra 1999
* Gasfyret udskiftet i 2020
* Beliggende på lukket vænge
* AUBO køkken fra 2007
* 4 gode værelser
* Bad og gæstetoilet
* Møbleringsvenlig stue
* Mulighed for at sætte eget præg på ejendommen
* Tæt på skole

Med huset her, som kan rumme de fleste familier, kan du altså få det som du vil have det. De 140m² bolig er velindrettet, og til ejendommen er der 36m² carport inkl redskabsrum. Grunden er på 759m², og rummer flere flisebelagte terrasser, så man kan nyde solen gennem hele dagen. Her er værd at nævne sydvest-vendt terrasse fra husets stue. Nem adgang til motorvejen Århus/Herning.

Book din fremvisning hos Silkeborgs mægler Claus Grønne på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.