Sølystvej 160, Alderslyst, 8600 Silkeborg

UNIK CHANCE: HÅNDVÆRKERTILBUD MED FED BELLIGENHED OG VANDKIG

Velkommen til Sølystvej 160, hvor en sjælden mulighed venter på at blive omdannet til din drømmebolig. Beliggende i Alderslyst, tilbyder boligen her en unik ramme for din fremtidige tilværelse.

Selvom der kræves en kærlig hånd for at bringe dette hjem til sin fulde glans, venter en sjælden mulighed, hvor hver detalje kan omdannes til din drømmebolig. Med den rette renovering eller tilbygning - evt. etablering af 1. sal - har du en fantastisk mulighed for at forme dette hjem efter dine ønsker og behov.

Håndværkertilbud: Skab Din Drømmebolig fra Bund!

Enten kan du vælge at gennemføre en omfattende totalrenovering af det eksisterende hus, hvor du kan forme hvert rum efter dine præferencer og stil. Fra at opdatere køkkenet til at skabe en rummelig og moderne stue, er potentialet her uendeligt.

Alternativt har du muligheden for en total nedrivning, hvor du kan starte helt fra bunden og bygge dit drømmehjem fra grunden af. Med en frisk palet og ubegrænsede muligheder kan du skabe en bolig, der er fuldstændig tilpasset din livsstil og smag. Med en eventuel etablering af 1. sal åbnes døren til en fantastisk udsigt over Silkeborg Langsø, hvilket gør dette til et endnu mere unikt projekt.

VI FREMHÆVER:
* Mulighed for søkig fra en evt. 1. sal
* Attraktiv beliggenhed nær stisystem, vand og natur
* Få minutter til Silkeborg midtby
* Bolig med mulighed for at sætte jeres eget præg og skabe drømmeboligen
* Tæt på Søsportens hus og mange udendørsaktiviteter

Grib chancen for at skabe dit drømmehjem. Kontakt os nu for at høre mere om denne enestående mulighed på Sølystvej 160.

Book din fremvisning hos Grønne Silkeborgs mæglere på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.