Borgdalsvænget 16, Sejs-Svejbæk, 8600 Silkeborg

FÅ OPFØRT EN STILREN FUNKISVILLA AF DINBOLI A/S - SEJS-SVEJBÆK

Hermed et eksempel på, hvordan en funkisvilla opført i samarbejde med dinBOLI A/S kunne se ud. Mulighederne er mange, så ring endelig for at aftale tid og få en snak omkring din drømmebolig. Så bliver byggestilen, indretning samt materialerne tilpasset jeres behov og ønsker.
Boligens areal på dette eksempel bliver på 197m² opført i blødstrøgne 'Strøjer' mursten samt tag med 2-lags tagpap,og en grund på 891m². Huset er her I 2 niveauer hvilket giver en helt særlig dynamik, som gør det til en speciel oplevelse at bevæge sig rundt i huset, og de mange vinkler og kroge giver et helt anderledes spil i indretningen både inde og ude. 2 eller flere niveauer giver også mulighed for at lave et flot kig igennem huset.
Indbygget carport på 47m², overdækninger på 16m² samt skur på 7m². Hertil må man indregne omkostninger til etablering af have m.m. Huset vil blive opført med hvidmalede gipslofter i hele huset inkl. akustikfelter i køkken-alrummet samt stuen. Opvarmningskilden til huset bliver luft-til-vand varmepumpe.

Vi fremhæver:
* Beliggenhed i attraktive Sejs-Svejbæk
* Nyudstykket område
* Planløsning efter ønske/behov
* God loftshøjde og gode materialevalg

Sejs-Svejbæk er en af Silkeborgs mest attraktive områder, hvor du her har alt hvad man skal bruge i dagligdagen. Her er alt fra skoler, børnehave til daginstitutioner anerkendt, og med et rigt foreningsliv for de aktive. Foruden dette, byder Sejs-Svejbæk også på noget af det flotteste natur, hvor du både har skov og vand tæt på dig.

Kontakt os hos Silkeborgs mægler Claus Grønne på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk, for at høre mere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.