Viborgvej 94, Skægkær, 8600 Silkeborg

TOTALRENOVERET FAMILIEVILLA TÆT PÅ SKOLE OG SILKEBORG MIDTBY

Her udbydes en rummelig familievilla, der fra 2009 og frem til 2021 har været igennem en totalrenovering. Her er plads til børnefamilien, og har en god indretning fordelt på 2 plan.
Den indflytningsklare villa byder på 185 gode m², og her kan nævnes gulvvarme i hele stueplan, hvide gipslofter i huset samt flotteste egetræsparketgulv. Alt el, vand og kloakrør er skiftet i 2009.
Udvendigt er der en hyggelig have, med nyere anlagt terrasse fra 2020, og hyggelige kroge for familiens mindste at boltre sig på. Endvidere findes også en carport med tag fra 2020. Huset er netpudset og fremstår med "rå" facader.
Inde i huset, har du en rummelig entré, stort og flot badeværelse med smukke klinker, spa og bruseniche. Bryggers fra 2021 med fyrrum og plads til vaskemaskine og tørretumbler. Herudover et stort KVIK køkken i åben forbindelse med alrum og direkte udgang til haven. Her er også viktualierum. Fra alrum er der via de franske døre adgang til den charmerende opholdsstue med skønne stukdetaljer i loftet.
1.sal byder på 2 gode børneværelser (mulighed for 3) samt stort soveværelse med eget walk in. Stort multirum/repos.

Vi fremhæver:
* TOTALRENOVERET IND- OG UDVENDIGT
* Gulvvarme i hele stueplan
* Tag fra 1998 og vinduer ca 2009 (Tagrender + nedløb fra 2021)
* Stort og flot badeværelse med spa og brus
* 3 gode værelser - mulighed for 4
* El, vand og kloakrør skiftet i 2009
* Nyere terrasse fra 2020
* Tæt på Silkeborg motorvejen, daginstitution samt skole

Her får du altså et prisbilligt hus, hvor stort set ALT er renoveret og dermed fremstår 100% indflytningsklart.
Boligen skal opleves - book din fremvisning hos Grønne Silkeborgs mæglere på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.