Skellerupspang 9, Skellerup, 8600 Silkeborg

ABSOLUT IDYLISK BELIGGENDE LYSTEJENDOM

Fantastisk lyst/jagtejendom midt i den smukkeste natur omkring Silkeborg. Ejendommen er flot beliggende med mindre end 10 km fra Silkeborg midtby.

Ejendommen er centralt placeret på den 20 ha store grund. Grunden har en fantastisk diversitet, da den byder på både søer, mose, skov og nogle store engstykker. Er man jagt interesseret er der mange rigtig gode muligheder eller er man bare naturelsker, er der virkelig god mulighed for at nyde livet her. Boligen er fra år 1981 og løbende moderniseret, hvor blandt andet kan nævnes, at taget er skiftet i år 2012. Huset har hele 4 værelser + soveværelse, skønt køkken/alrum, bryggers og fyrrum samt stor stue med brændeovn. Til ejendommen hører også to udhuse med mange m², det ene udhus bruges i dag som garage med el-porte og plads til 2 biler, udover grarge er der stadig masser af plads til båd, campingvogn og maskinpark.

Derudover er der kun 5 min. til motorvejen Aarhus/Herning.

Vi fremhæver:
- Unikt beliggende omgivet af natur
- Lyst køkken/alrum med udgang til terrasse med udsigt til sø
- Opdateret badeværelse med bruseniche
- Stor stue med brændeovn og udgang til overdækket fliseterrasse
- Gode og delvist opdateret udhuse

Denne skønne ejendom ligger i udkanten af Resenbro, hvor du bl.a. finder skole, Rema1000, frisør, en af Danmarks bedste golfbaner, restaurant m.m.

Ejendommen skal helt sikkert opleves, hvornår kan en fremvisning passe?

Book din fremvisning hos Silkeborgs mægler Claus Grønne på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.