Herman Bangs Vej 67, Balle, 8600 Silkeborg

VELHOLDT FAMILIEVILLA PÅ STOR GRUND - ATTRAKTIVT BELIGGENDE I BALLE

Med en beliggenhed i ét af Silkeborgs mest eftertragtede områder, får I nu den udsøgte mulighed for at bosætte jer på en lukket vej i Balle, med sti i baghaven til skole, skovområder samt indkøb ved Balle Torv. Boligen fremstår yderst velholdt, og direkte til at flytte ind i.
Huset har fået lavet et par gennemgribende forbedringer, hvor blandt andet tag fra 2008, vinduer fra 2009 og frem, badeværelse + toilet fra 2005 samt køkken fra 2003 kan nævnes.
Med et boligareal på 151m² får I: Flot renoveret bryggers med adgang direkte til det flotte Invita køkken, som er i åben forbindelse med stort alrum med skønne lysindfald og udsyn til den store have. Herfra også adgang til det store værelse, som oprindeligt har været delt i to (kan genetableres til 2 værelser), en fordelergang med adgang til toilet og badeværelser, kontor/værelse og soveværelset. Herudover en hyggelig stue, med udgang til skøn og ugeneret terrasse.

Vi fremhæver:
* Yderst vedligeholdt bolig - indflytningsklar
* Cementtag fra 2008
* Vinduer fra 2009 og frem
* 3 gode værelser - nem mulighed for 4
* Stor grund til børnefamilien - nem at vedligeholde
* Attraktivt beliggende, tæt på ALT
* Garage + skønne terrasser
* Op til store grønne arealer

Absolut en bolig der er værd at se, og med en perfekt beliggenhed for familier med både små og store børn. Haven er stor, og indbyder til masser af leg for familiens børn.
Motorvejsforbindelsen Århus/Herning kan nåes på ca. 5 minutter.

Book din fremvisning hos Silkeborgs mægler Claus Grønne på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.