Gubsøvej 12, Balle, 8600 Silkeborg

194M² VILLA MED GOD INDRETNING OG ATTRAKTIVT BELIGGENDE I BALLE

Går I med drømmen om et nøglefærdigt hus, med plads til den store børnefamilie, med beliggenhed i et attraktivt område med mange andre børnefamilier? - Så skal I bestemt opleve dette fantastiske hus på hele 194m² bolig bygget i 2018.
Huset er foruden gennemtænkte materialer og med minimum af vedligehold, bygget efter "Feng Shui princip" med vand foran grunden, og skov bag grunden - for positiv skaber positiv, og man skal omgive sig med ting som skaber værdi for sig selv, for på den måde får man mere glæde og positiv energi til hverdagen.
Indvendigt venter der dig også en masse positivt - for her er også en gennemtænkt indretning. Boligens mange m² består af entré med tilhørende bryggers, adgang til soveværelse med eget badeværelse. Stort Designa-køkken i åben forbindelse med alrum og stuen, som giver en fantastisk stemning og et perfekt samlingssted for familien. Fra stuen adgang til husets 2' badeværelse samt et værelse. Endvidere findes en seperat børneafdeling med husets 3' badeværelse, 2 gode børneværelser og et stort multirum/stue.
Carport - og 3 gode terrasser så solen kan nydes morgen, middag og aften.

Vi fremhæver:
* Lyst køkkenalrum i åben forbindelse med stue
* Akutsik-lofter i køkkenalrum + stue
* 4 gode værelser + 3 badeværelser
* Terrassemiljøer på øst, syd + vest-siden
* Baghaven opgrænses til skov
* Nyere etableret boligområde - mange børnefamilier
* Tæt på indkøb, skole + dagsinstitutioner

Her er villaen til den moderne og kvalitetsbevidste børnefamilie - som ikke ønsker at gå på kompromis! Indretningen er god, beliggenheden er i top med mindre sø foran- og en mindre skov bag grunden. Også kan børnene se frem til en masse muligheder for legekammerater på vejen.
Book din fremvisning hos Grønne Silkeborgs mæglere på tlf. 8681 6444

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.