Frejasvej 52, Hvinningdal, 8600 Silkeborg

ORIGINALT ENDERÆKKEHUS OPKRÆNSENDE TIL LEGEPLADS - MED PARKERING

Skønt enderækkehus opkrænsende til mindre legeplads, med egen carport udbydes nu i et attraktivt område med mange småbørnsfamilier.
Boligen her kunne bestemt være den ideelle løsning for førstegangskøberen eller seniorerne, der ønsker en bolig med minimum af vedligehold og stadig have en fornuftig planløsning med 3 værelser.
Grunden er på 223m² og er mere eller mindre flisebelagt over det hele udvendigt, som gør den nem at vedligeholde. Her har du legeplads lige ved siden af, hvor der vil være plads til leg og boldspil. Her er også en overdækket terrasse som kan forlænge sommeraftener og et udhus på forsiden af huset.
Boligen byder på bryggers, mindre fordelergang med 2 værelser samt badeværelse. Køkkenet som er velholdt, imødekommes bag halvmuren af alrummet hvor der er plads til spisebordet. I forlængelse heraf er opholdsstuen med gode lysindfald og direkte udgang til gårdhaven/terrassen. Herudover fra stuen adgang til entré samt husets 3' værelse.

Vi fremhæver:
* Enderækkehus med legeplads som nabo
* God indretning med 3 værelser
* Nem vedligeholdelsesvenlig gårdhave/grund
* Parkering under carport
* Tæt på skole/dagsinstitution, indkøb samt busforbindelser

Området omkring Hvinningdal er særdeles kendt for det rige foreningsliv, hvor man kommer i tæt forbindelse med de omkringliggende områder såsom Buskelund og Balle. Her er rigt på natur, tæt på vand og gode stisystemer.
Motorvejsforbindelsen Århus / Herning nåes på få minutter.

Book din fremvisning hos Grønne Silkeborgs mæglere på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.