P.Malmkjærs Vej 5B, Sejs-Svejbæk, 8600 Silkeborg

SEJS MED 4 VÆRELSER TÆT PÅ SØEN - FAMILIEVENLIGT. KØBSAFTALE UNDERSKREVET

Børnevenlig rødstensvilla i ét plan udbydes i skønne Sejs-Svejbæk. Huset er indrettet på 144 gode m² med minimum af spildplads, hvor det er indrettet således at man kan have en "teenage-afdeling" med 2 værelser og badeværelse. Derudover er der et stort soveværelse, med et værelse ved siden af til familiens mindste, eller som kontor/gæsteværelse, samt endnu et badeværelse. Når familien samles, er samlingspunktet i husets alrum, hvor der er svanekøkken med gipslofter samt ovenlys med fjernstyret Veluxvindue. Køkkenet er udstyret med nyere hvidevarer. For enden af alrummet kommer du ind i den møbleringsvenlige stue med flotte lysindfald fra gulv-til-loft vinduerne hvor der også er udgang til flisebelagt terrasse.
Fra den dobbelte carport kommer du direkte ind i i det rummelige bryggers.

Vi fremhæver: * Beliggenhed i attraktivt område tæt på vandet
* Nydelig lyst alrum med ovenlys og gipslofter
* Børnevenlig indretning med egen børneafdeling
* Gode parkeringsmuligheder til minimum 2 biler under carporten
* Skøn have med plads til boldspil og trampolin


Her er muligheden for at flytte til en af Silkeborgs mest attraktive familieområder tæt på både skov og vand. For enden af vejen ligger Malmkjærsvig Bådelaug, med plads til båd. (Bådeplads skal købes)

Book din fremvisning hos Silkeborgs mægler Claus Grønne på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

OBS.: Venligst bemærk at sælger har valgt at tiltræde købsaftale 03.08.19.. Åbent Hus gennemføres dog stadig 4/8 kl. 12.00 - 12.30 og evt. venteliste vil blive lavet.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.