Emilsvej 7, Buskelund, 8600 Silkeborg

MODERNE ELEGANCE: ARKITEKTTEGNET KVALITETSBOLIG I BUSKELUND

Velkommen til dette rummelige nybyggede hus i Buskelund, hvor komfort og funktion mødes på smukkeste vis. Med sine 194 kvadratmeter boligareal og en praktisk 65 kvadratmeter garage er dette hjem skræddersyet til den pladskrævendes behov. Ud over de 194 kvadratmeter får du også depotrum og udestue som udgør 23 m2 ekstra.

Køkkenet er hjertet af huset med en elegant indretning og moderne faciliteter, og den hyggelige alkove tilføjer en ekstra dimension af samvær og charme. Dertil byder køkkenet på et praktisk skjult viktualierum med ekstra opbevaringsplads. Dette hjem er klar til enhver lejlighed, med elegant indbygget vinreol i køkkenet.

Dette hjem er fuld af overraskelser med en fuldmuret udestue på 15 m2, der har panorama vinduer og indbyggede B&O-højttalere. Det er det perfekte sted at forlænge alle sommeraftener med stil og komfort.

For familier er der en dedikeret børneafdeling med store rummelige børneværelser, som giver plads til leg. Derudover et rummelidt depot på 8 m2, med plads til opmagasinering. I voksenafdelingen venter dig en komfortabel walk-in-garderobe og et tilhørende badeværelse, der tilbyder både badekar og sauna. De store ovenlysvinduer sørger for et fantastisk naturligt lysindfald, der skaber en beroligende atmosfære.

VI FREMHÆVER:
* Unikt badeværelse - der giver en "Wellness oplevelse"
* Mulighed for "udeoplevelse" året rundt i den smukke udestue
* Ideelt for familien der ønsker egen børneafdeling og voksenafdeling
* Dobbelt garage med gulvvarme, samt værksted med gulvvarme
* Fede detaljer og gennemført kvalitetsvilla fra år 2020
* Tunnel under Østerbordingvej og stiystem til og fra Buskelundskolen (under opførelse)

Dertil kan du nyde smukke udearealer, blandt andet på terrassen til grillmad og hygge, eller boldspil på græsset.

Huset ligger i en fredelig del af Buskelund, men giver stadig nem adgang til byens bekvemmeligheder og smuk natur. Det er et hjem, hvor du kan skabe værdifulde minder og nyde livet i fulde drag.

Vi opfordrer dig til at kontakte os for at arrangere en fremvisning og opleve dette enestående hjem i virkeligheden.

Book din fremvisning hos Grønne Silkeborgs mæglere på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.