Anemonevej 11, Vinderslev, 8620 Kjellerup

205M² FULDMURET KVALITETSVILLA BELIGGENDE NATURSKØNT MED UDSIGT

Her er muligheden for at bosætte sig i naturskønne Vinderslev, i et nyere villakvarter. Her bliver du mødt af en yderst præsentabel bolig i bedste murermesterstil, hvor også det landlige idyl kommer til syne med skøn udsigt over bakkede landskaber.
Her er med andre ord de mest perfekte muligheder for at bosætte sig naturskønt, i en nyere bolig og med rolige omgivelser. Til det nye område, er der overfor denne ejendom blevet etableret en stor legeplads, som giver de bedste rammer for børnefamilien.
Bag den flotte pudsede facade, gemmer der sig 205 velindrettede m² der velegner sig til den pladskrævende børnefamilie. Her har du stort bryggers, entré, flot badeværelse med tidsløse materialevalg. Fra entréen kommer man direkte ind i det store køkken-alrum, hvor det flotte Designa køkken matcher huset samt områdets landlige omgivelser.
Fra alrummet, er der direkte adgang til den store møbleringsvenlige opholdsstue. Det hele fremstår med gode lysindfald fra de store vinduespartier. Endvidere stort værelse i stueplan.
1.salen byder på stort repos/multirum med altan, 2 store børneværelser samt soveværelse med walk-in. Her findes også endnu et flot badeværelse med både brus og spa.

Vi fremhæver:
* Naturskønt beliggende, med udsigt
* Børnevenligt område - legeplads på anden side af vejen
* Velindrettet bolig - 4 store værelser + 2 badeværelser
* Have der er fuldstændig lukket af
* Isoleret udhus, dobbelt carport + skur
* Tæt på skole, dagsinstitution, motorvejsforbindelse + Silkeborg midtby

Her er boligen som SKAL opleves, for at fornemme roligheden, det skønne idyl og ikke mindst den flotte bolig.
Book din fremvisning hos Silkeborgs mægler Claus Grønne på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.