Østerbyvej 3, 8632 Lemming

PRISBILLIG BOLIG MED NYERE TAG OG VINDUER - MULIGHED FOR EGET PRÆG

I hjertet af Lemming, finder du denne prisbillige bolig med en god beliggenhed, og en særdeles skøn have med stor terrasse, og gode lækroge.
Huset er ideelt til dem der søger en bolig, hvor man kan sætte sit eget præg på indretning og materialevalg - udvendigt står huset bl.a. med nyere vinduer fra 2014 og tag fra ca. 2005.
Boligen byder på 180 etagemeter, hvor der i stueplan er 90m², som består af entré, toilet, kontor hvor også trappen til underetagen er placeret. Endvidere et køkken med udgang til svaleganen, og som har en god størrelse. Herudover stor stue med skønne lysindfald, som nemt kan opdeles i spise- og opholdsstue.
Underetagen der er i boligstandard, byder på 4 disponible rum, viktualierum samt badeværelse med gulvvarme.

Vi fremhæver:
* Mulighed for hurtig overtagelse!
* Nyere tag fra ca. 2005
* Flotte mahogni vinduer fra 2014
* Mulighed for at sætte eget præg
* Brugbare underetage i boligstandard
* Hyggelig have, meget velholdt
* Stor garage m. plads til bil og værktøj

Lemming er en by for sig. Her er noget for alle, uanset alder. Byen har masser af liv og et helt unikt sammenhold, bl.a. i form af arrangementer som Lemming byfest og den årlige revy. Byen har en virkelig populær idrætsforening - Lemming IF - som alle i området stort set har tilknytning til, hvad enten det er som frivillig eller som udøver.
Lemming er en by i udvikling og der er mange ildsjæle der bruger deres fritid på at arrangere events som Værkeriet, Landsbyliv og Borgerforeningen.
Herudover er der super smuk natur samt gåafstand til Lemming friskole og børnehaven, som er ret populære.
Book din fremvisning hos Silkeborgs mægler Claus Grønne på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.