Frank Jægers Vej 82, Balle, 8600 Silkeborg

VELINDRETTET ENDERÆKKEHUS I BØRNEVENLIGT OMRÅDE - KUN 1.595.000

I dejlige og fredelig omgivelser på en stille lukket vej, finder du denne skønne bolig fra 1988. Boligen her er et enderækkehus i 2.plan, og fremstår indflytningsklart!
Her er nem adgang til skole, idrætsfaciliteter, indkøb m.v.
Boligen her er velindrettet, og giver muligheden for at børnefamilien kunne bosætte sig, med en første sal som indeholder hele 4 værelser.
Stueplanen byder på en flot entré med god skabsplads, fordelergang med adgang til 1 sal, et renoveret badeværelse med gulvvarme og plads til vaskesøjle. Herudover venter hjerterummene hvor man har et skøn Invita køkken fra 2007 som er velholdt og i åben forbindelse med alrummet og hvor opholdsstuen er sammenhængende. Sælger fik i 2019 opført en yderst hyggelig og isoleret udestue med termotag i forlængelse af stuen.

Vi fremhæver:
* Lyst køkken i åben forbindelse med stuen
* Hyggelig udestue med udgang til terrasse
* Velindrettet 1.sal med 4 værelser
* Velholdt og indflytningsklart
* Attraktiv beliggenhed for børnefamilien
* Økonmisk bolig med lavt varmeforbrug (omkring 5.000,- årligt)

Der er carport til ejendommen så bilen kan stå tørt og fri for is og sne om vinteren. Desuden en god mindre grund der ikke kræver meget vedligehold og beliggende lige op til skoven. Bemærk også den lave
omkostning til varme. Drømmer du om et fredeligt beliggende rækkehus, der er lige til at flytte ind i, og som ikke kræver nævneværdig vedligeholdelse, så er boligen for dig her.

Book din fremvisning hos Silkeborgs mægler Claus Grønne på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.