Gråsig 15, 8643 Ans By

HØJT BELIGGENDE VILLA MED MASSER AF PLADS - FÆNOMENAL UDSIGT

Med en af de højeste beliggenheder i Ans By, med udsigt ud over byen samt naturen, får du her 220m² bolig + kælder i boligstandard, som giver plads til den store familie. Huset er gennemrenoveret i 2008, og fremstår indflytningsklart.
Den arkitekttegnede bolig er placeret på en tilbagetrukket grund på i alt 2233m², hvor man er beliggende dejlig ugeneret og hvor man kan nyde den smukke udsigt udover byen, Tange Sø samt naturen.
De mange bolig m² byder på entré med flotte klinker, nydeligt HTH køkken i åben forbindelse via fransk skydedør til spisestue, som endvidere munder sig ud i den store opholdsstue med plads til hele familien, samtidig med det skønne lysindfald kommer ind gennem de store vinduer, hvor du også har den fantastiske udsigt. Herudover fordelergang, stort badeværelse med brus og spa, 3 gode værelser (mulighed for 4), stort soveværelse med fransk altan, og stort walk-in.
Kælderen, der med egen indgang, rummer stort bryggers, badeværelse, stort multirum/gildesal, 2 gode rum i boligstandard. Herudover en baggang, som viser vejen ned til husets vinkælder med plads til omkring 1500 flasker vin i det elektroniske tempererede rum.

Vi fremhæver:
* Gipslofter, træ/alu vinduer, parketgulve, etc.
* Måske bedste udsigt over Ans By
* Gennemrenoveret i 2008
* 340m² villa og 2233m² stor grund
* Velindrettet med plads til den store familie
* Centralt ifht. til Århus, Silkeborg, Randers og Viborg.

Boligen er renoveret i lækre materialer, og er velbeliggende i et område med gode muligheder, hvad end det drejer sig om indkøb, skole/dagsinstitutioner, foreningsliv eller muligheder for at komme til A og B mellem de opgrænsende byer. Her har man en god lokal opbakning omkring foreningslivet, idrætscenter og med et hav af aktiviteter ved Tange Sø.
Book din fremvisning hos Silkeborgs mægler Claus Grønne på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk
*

*

*

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.