Pandurosvej 8, Midtbyen, 8600 Silkeborg

INDFLYTNINGSKLAR MURERMESTERVILLA - GOD INDRETNING OG SKØN HAVE

Er du på jagt efter en indflytningsklar, klassisk murermestervilla opført i 1931 ? - Så er boligen her!
Her er man beliggende roligt på en stille vej, samtidig med at man er tæt på alt fra naturen omkring Silkeborgsøerne og skovene, Torvet samt midtbyen - og til familien der ønsker masser af plads og være bosat i et velfungerende miljø, er man ligeledes tæt på skole, børnehave/dagsinstitutioner, indkøb og foreningsliv.
Boligen, der er i "3-plan" byder i stueplan på rummelig entré med mindre toilet fra 2019. Et køkken som giver rummet en masse charme, er placeret i åben forbindelse med spisestue, som ligeledes vinkler sig til en stor opholdsstue med gode rammer for kreativ indretning. Fra spisestue er der direkte adgang til skønneste terrassemiljø som skal opleves.
1.sal byder på 3 gode værelser samt badeværelse.
Underetagen, med sin gode loftshøjde, rummer flere disponible rum, hvor af flere er i boligstandard samt endnu et badeværelse renoveret i 2007. Alt i alt en gennemtænkt indretning, ideel til børnefamilien.

Vi fremhæver:
* Tag fra 2013
* Gennemtænkt terrassemiljø og flot anlagt have
* Vinduer fra ca. 2000
* Brugbar underetage + 3 værelser på 1.sal
* 2 badeværelser / toilet i alle plan
* Flot klassisk murermesterstil
* Velholdt - og indflytningsklart!

Huset har fået en gennemgribende renovering, og der er foretaget nogle gode løsninger som passer perfekt til huset. Indvendigt har du en bolig du kan flytte ind i med det samme, og udvendigt får du en skøn have med hyggelige kroge omkring terrassemiljøet, samtidig med en have hvor børnene kan lege.
Huset skal opleves!
Book din fremvisning hos Silkeborgs mægler Claus Grønne på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.