Balle Kirkevej 30, Balle, 8600 Silkeborg

206M² KVALITETSVILLA OPFØRT I 2012 I ATTRAKTIVT FAMILIEOMRÅDE

Flyt direkte ind i denne skønne indflytningsklare villa bygget i 2012, hvor der ikke er gået på kompromis med det mindste. Ejendommen byder på tidsløse valg af materialer, ligefra gulv, filtsede lofter samt dejligt åbent lyst køkkenalrum med Kvik køkken. Ejendommen byder på en stor entré med tilhørende bryggers med vaskesøjle, og er i forbindelse med det skønne køkkenalrum med stue i forlængelse, et værelse samt stort badeværelse, og for enden af gangen er trappe til første sal, som byder på stort multirum med 3 tilhørende værelser samt badeværelse. Det ene værelse er med eget walk-in-closet. 1 sal har åbent til kip, hvor man kan se de flotte spær og dejlige lysindfald med Veluxvinduerne.
Udenfor ejendommen er der en flot indkørsel med tilhørende stor dobbeltcarport med plads til 2 biler, og et udhus med plads til opbevaring. Bag ejendommen er der lavet flere træbelagte terrasser med plads til havemøblerne, så man kan sidde ugenert i solen, samt flisebelagt terrasse udfra stuen hvor man kan sidde og nyde aftensmaden om sommeren.

Vi fremhæver:
- Hus opført i 2012
- Flot anlagt indkørsel med dobbelt carport
- Træ/alu vinduer samt velux på 1 sal
- Fjernvarme, gulvvarme i hele huset inkl. 1 sal, samt genvex
- Kvik køkken med nyere hvidevarer
- Nyanlagt have der er nem at passe
- 4 gode værelser + 2 badeværelser

Ejendommen er beliggende i et af Silkeborgs mest attraktive områder for børenfamilier, hvor man kun er 1km fra Balleskolen, børnehaven samt Rema1000. Foruden det, er du tæt på motorvejen Århus/Herning samt kort afstand til Silkeborg Centrum. Her er muligheden for at erhverve en ejendom i populært område, nyopført, og indflytningsklart.
Book din fremvisning hos Silkeborgs mægler Claus Grønne på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.