Bavnehøjvej 38, Gødvad, 8600 Silkeborg

FLOT RØDSTENSVILLA MED GOD INDRETNING OG SKØN VELPLEJET HAVE

Flot og velholdt rødstensvilla søger nye ejere - her får du en sund, vedligeholdt og ikke mindst utrolig flot bolig.
Her er der mange muligheder, inde som ude. Fra første øjekast på boligen mødes du med en skøn og præsentabel plads foran huset med flisebelægning så der er plads til parkering for gæsterne, eller cykling for familiens mindste på egen grund. Bag huset findes en skøn og lukket have, hvor der er plads til både fodboldmål og trampolin, og mulighed for at lukke helt af. Her er også en utrolig skøn træterrasse hvor man kan sidde i læ, og hvor man har et skønt og langt kig ind over byen.
Huset rummer en masse gode m², hvor du i stueplan får en entré med tilhørende toilet, 3 gode værelser og stort badeværelse. Her findes også et stort kontor/værelse, eller mulighed for mindre liberalt erhverv med mulighed for at lukke af til privaten, og adgang direkte fra entréen.
Herudover findes det store opholdsmiljø med flot vedligeholdt køkken, i åben forbindelse med spisestue, som ligeledes er åbnet til opholdsstuen, der befinder sig med skønne lysindfald og udgang til skønneste træterrasse.
Underetagen rummer 3-4 gode store disponible rum, heraf ca. 40m² multirum som kan benyttes som fitnessrum, gildesal eller efter behov. Rummet er inkl. eget toilet.

Vi fremhæver:
* Flot, velholdt bolig med skønneste udearealer
* Skønt og åbent miljø i forbindelse med opholdsrummet, inkl. PitchPine lofter
* Store rummelige værelser i stueplan
* Mulighed for mindre liberalt erhverv i boligen (tidligere frisørsalon)
* Skøn overdækket terrasse med udsigt
* Velplejet have, med mulighed for at lukke helt af

Her er med andre ord en fantastisk bolig, som er yderst velholdt og bestemt danner rammer for nogle perfekte muligheder - heraf stor træterrasse med et godt langt kig, god ruminddeling og en god og tør underetage som indeholder flere brugbare disponible rum.
Huset skal bestemt opleves! - Book din fremvisning hos Silkeborgs mægler Claus Grønne på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.