Tranebærvej 6, Sejs-Svejbæk, 8600 Silkeborg

RUMMELIG FAMILIEVILLA BELIGGENDE MIDT I SEJS-SVEJBÆK

Med en central beliggenhed i det attraktive Sejs-Svejbæk, finder I denne charmerende og velindrettede bolig. Her er du med kort afstand til alt fra vand til skov og hede, skole/dagsinstitution, indkøb, Silkeborg centrum samt motorvejsforbindelsen.
Hele husets træfacade er skiftet i 2000 er senest blevet nymalet her i 2021. Herudover har sælgerne fået lavet et par gennemgribende renoveringer, således boligen fremstår indflytningsklar. Her kan nævnes tag fra ca. 2018, vinduer mod vest udskiftet i 2021 og naturgasfyr fra ca. 2015.
Boligen rummer en masse fantastiske arealer, og hvor der i boligareal er hele 202m². Her får man i stueplan som også indeholder gulvvarme i størstedelen, en rummelig entré i forbindelse med bryggers, flere forskellige stuer hvor af man kan benytte dem som spisestue, spisekrog, tv-stue og opholdsstue. Herudover skønt HTH køkken med masser af plads, et soveværelse og en skønt badeværelse renoveret i ca. 2015.
På 1.sal er der mulighed for at indlogere børnene, hvor der er 3 gode reelle værelser samt et kontor, som nemt ville kunne benyttes som husets 5 værelse. Endvidere findes et ældre badeværelse.
Herudover er der til huset en kælder på 34m² som rummer 2 disponible rum til opbevaring/værksted, og en carport med tilhørende skur.

Vi fremhæver:
* Skønneste udearealer med terrasser mod alle verdenshjørner
* God udsigt mod Sindbjerg og Stoubjerg
* Indflytningsklar med nyere facade og tag fra ca. 2018
* Attraktivt beliggende centralt i Sejs, tæt på alt
* 4 gode værelser (mulighed for 5) og 2 badeværelser
* Hyggeligste stuer i stueplan med spændende indretningsmuligheder

Her får du altså et utroligt spændende hus, med en masse kvaliteter. Indretningen er god, og passer perfekt til familien der ikke er bange for at udfolde sine kreative tanker i indretningen. Haven er skøn, og med minimal vedligehold og hyggelige detaljer - også skal den skønne træterrasse med god udsigt opleves!
Book din fremvisning hos Silkeborgs mægler Claus Grønne på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.