Lynggårdsvænget 1, Sejs-Svejbæk, 8600 Silkeborg

LÆKKER NYOPFØRT VILLA I ATTRAKTIVE SEJS-SVEJBÆK I SKOVKANTEN

Vil du være den heldige nye ejer af et sandt kvalitetshus, opført i 2018 med sans for selv de mindste detaljer? Her er alt fra jordvarmeanlæg til regnvandsbrønd, som benyttes til havevanding med sprinklere. Boligen på 196m² plus 64m² integreret garage med gulvvarme, er beliggende i skovkanten i det attraktive Sejs-Svejbæk.
Huset er vedligeholdelsesvenligt med zinkinddækning, træ/alu vinduer, genvindingsanlæg, centralstøvsuger samt solcelleanlæg. Skønne terrasser mod øst og sydvest, så solens bane kan nydes, bl.a. med sibirisk lærketræsterrasse.
Her får Du bag Wienerberger-murstenene et hus med en gennemtænkt indretning. De 196m² fordeler sig på entré med højt til loftet og store flotte 80x80 klinker som er gennemgående i huset, bryggers med massere af skabsplads og videre adgang til den store dobbeltgarage med gulvvarme under epoxygulvet, samt installeret lader til el-bilen. Herudover 2 store børneværelser samt badeværelse.
Endvidere i hjerterummet er der et unikt køkken, opført i tidløst design og med alt hvad man kan tænke sig. Her er alt fra integreret viktualierum bag skab, til motorstyrede underskuffer i køkkenet. Her er dejlig lyst fra store vinduespartier samt de fjernbetjente ovenlysvinduer, og god plads til stort spisebordsarrangement m.m.. Hertil endnu et værelse eller kontor.
Køkken-alrummet er i åben forbindelse med opholdsstuen, som er yderst møbleringsvenlig, rummelig og meget stemningsfuld, med udkig til den skønne omkringliggende natur. Slutteligt stort soveværelse med walk in closet og badeværelse igen med gode detaljer.

Vi fremhæver:
* Nyt hus i børnevenligt kvarter
* Usædvanlig godt indrettet - fede detaljer
* 196m² bolig + integreret dobbeltgarage med gulvvarme
* Lav energi- og ejerudgifter

Vi har med et hus at gøre, som skal opleves. Foruden det gennemførte hus, er man beliggende på en god beliggenhed for børnefamilien - her er nemlig etableret en fantastisk legeplads, samt fællesarealer med bl.a. shelter, stor bålhytte, cykelbane, fodboldbane, legehus, Tarzan bane og meget mere.

Book din fremvisning hos Silkeborgs mægler Claus Grønne på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.