Lærkebakken 3, Gjessø, 8600 Silkeborg

INDFLYTNINGSKLAR BOLIG MED CENTRAL BELIGGENHED I GJESSØ

Her får du et indflytningsklart hus, som kunne være oplagt til seniorerne eller førstegangskøberne, som ønsker at blive herre i eget hus, til en attraktiv pris i et sundt hus bygget i 1988.
Her er du centralt beliggende, med gåafstand til skole, indkøb, badesø m.m., og for ikke at forglemme de mange muligheder i den skønne natur, med gode muligheder for løb, cykling, fiskeri og meget mere.
Boligen fremstår pænt og yderst velholdt, med bl.a. vinduer fra 2009.
De 115m² fordeler sig på én stor entré med bryggers, 2 gode børneværelser hvoraf det første badeværelse er placeret imellem. Endvidere stort soveværelse med eget badeværelse og walk-in/disponibelt rum. Centralt i huset er det store køkkenalrum placeret, som støder op til den rummelige opholdsstue. Huset fremstår med mange gode lysindfald, og flere udgange til sydvendt terrasse. Til huset er der også carport med integreret udhus.

Vi fremhæver:
* Indflytningsklar
* Naturskøn beliggenhed
* Flere unge børnefamilier i området
* God overskuelig have
* 3 gode værelser
* 2 badeværelser med gulvvarme
* God og gennemtænkt indretning

Dette er huset til dem som ønsker at bo lidt ude for byen, og samtidig bo i et miljø som er godt beboet af bl.a. børnefamilier, samtidig med en beliggenhed tæt på skøn natur og skole.
Huset skal opleves - og vi viser gerne frem for dig hurtigst muligt!

Book din fremvisning hos Grønne Silkeborgs mæglere på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.