Allinggårdsvej 6, 8600 Silkeborg

SKØNT SOMMERHUS MED GRUND TIL GUDENÅEN - KUN KR. 995.000

Dette skønne bynære sommerhus står nu klar til nye ejere, og er med sin direkte adgang til Gudenåen fra egen grund, helt unik og samtidig idyllisk beliggende midt i den skønne natur, hvor du fra huset samt terrassen har skønt kig over de åbne vidder.
Grundarealet udgør lige over 1 hektar, og dermed er man fuldstændig ugeneret beliggende på grunden med afstand til naboer, og samtdig med masser af plads.

Sommerhuset er placeret højt på grunden, så udsigten bliver præsenteret fra en panoramavinkel. Indvendigt venter der 66 veludnyttede m², som rummer 2 soverum, badeværelse og et pænt køkken i åben forbindelse med den store opholdsstue. Her findes også en hyggelig brændeovn, charmerende synlige bjælker i loftet og med udgang til terrassen. Huset fremstår lyst fra de store og mange vinduer - og atmosfæren er i højsæde. Perfekt til afslapning for parret, hele familien eller udlejning.

Vi fremhæver:
* Tag fra 2018
* Varmepumpe fra 2020
* Hvide lofter med synlige bjælker
* Brændeovn placeret centralt i rummet
* Gode udlejningsmuligheder (pt. hos Dancenter)
* Grund til Gudenåen

Her er en sjælden mulighed for at få sig et charmerende sommerhus placeret idyllisk midt i Silkeborgs smukkeste natur..., hvadend det er til privatbrug eller som investering.
Book din fremvisning hos Grønne Silkeborgs mæglere på mail@clausgroenne.dk eller tlf. 86816444

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.