Lemming Vesterbyvej 16, 8632 Lemming

NYERE INDFLYTNINGSKLAR FAMILIEVILLA PÅ 198M² PLUS GARAGE

I naturskønne Lemming udbydes denne flotte stilrene villa beliggende på lukket vænge. Boligen er bygget i år 2013 med 3 værelser og 1 soveværelse og er incl. dobbelt garage, som samlet giver et areal på 255 m². Planløsningen er gennemtænkt, hvor man har opdelt boligen med en værelses-afdeling, samt en afdeling hvor familien kan samles. Værelses-afdelingen byder på entré, 3 gode værelser og et badeværelse. For enden ligger soveværelset, med eget badeværelse samt walk-in-closet i en størrelse, som kun de færreste tør drømme om. Slutteligt kommer hjerterummene, hvor der er et stort Designa køkken med rigtig fine detaljer, bl.a. med betonbordplade og dampovn. Her er der også plads til det store spisebord, og direkte udgang til 2 skønne terrasser hvoraf den ene er overdækket. Udover køkken alrummet, er der opholdsstuen som giver plads til afslapning. Huset er yderst møbleringsvenligt, og fremstår med skønne lysindfald fra de store vinduespartier.

Vi fremhæver:
* Bygget i 2013 i kvalitetsmaterialer og god planløsning
* 4 værelser og 2 badeværelser
* Lukket vænge og gåafstand til privat børnehave og skole
* 5 min til motorvejen mod Aarhus og Herning

Lemming er en by for sig. Her er noget for alle, uanset alder. Byen har masser af liv og et helt unikt sammenhold, bl.a. i form af arrangementer som Lemming byfest og den årlige revy. Byen har en virkelig populær idrætsforening - Lemming IF - som alle i området stort set har tilknytning til, hvad enten det er som frivillig eller som udøver.
Lemming er en by i udvikling og der er mange ildsjæle der bruger deres fritid på at arrangere events som Værkeriet, Landsbyliv og Borgerforeningen.
Herudover er der super smuk natur samt gåafstand til Lemming friskole og børnehaven, som er ret populære.

Dette er en ejendom og et område der skal opleves - så book din fremvisning hos Grønne Silkeborgs mæglere på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.