Frank Jægers Vej 19, Balle, 8600 Silkeborg

INDFLYTNINGSKLAR VILLA - BELIGGENDE I POPULÆRT FAMILIEOMRÅDE

Indflytningsklar villa fra 1984 på 159m², som er oplagt til børnefamilien som ønsker at bo i et hus, med 4 gode værelser. Fra bryggerset træder du direkte ind i kernen af huset, som er husets køkkenalrum hvor de flotte klinker går igen og ud igennem gangen, som fører til 3 gode værelser samt badeværelse fra 2014, igen med flotte klinker.
Køkkenet er et Svanekøkken fra 2006 med ovenlysvinduer, hvor der i forlængelse er stue med karnap og direkte udgang til terrasse, som giver gode lysindfald. Fra soveværelset er der eget badeværelse, samt direkte udgang til overdækningen mellem carport og hus.
Huset er beliggende i et populært børnevenligt område, hvor man i en tidlig alder kan sende barnet ud grundet de mange stisystemer, som fører til skole, indkøb samt institutioner. Desuden ligger huset ugenert for enden af en lukket vej.

Vi fremhæver:

Svanekøkken fra 2006 med de flotteste klinker i hele alrummet
4 gode værelser
2 badeværelser, det ene er fra 2014
Skønt køkkenalrum med ovenlysvinduer
Gode parkeringsforhold med carport
Overdækket flisebelagt terrasse
Børnevenlig have med plads til boldspil

Ejendommen er oplagt til børnefamilien, eller familien med planer om familieforøgelse, hvor man får et velindrettet og indflytningsklart hus, med gode værelser og dejlig stor have med plads til udfoldelse.
Dette er ejendommen, som SKAL opleves.

Book din fremvisning hos Silkeborgs mægler Claus Grønne på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.