Håndværkervej 67, Balle, 8600 Silkeborg

Attraktiv andelsbolig i Balle med skøn terrasse og garage.

Nu har du muligheden for at erhverve denne eftertragtede andelsbolig i Silkeborg. Boligen er en del af en velfungerende og sund andelsboligforening og byder på en ideel beliggenhed med kort afstand til natur, indkøb, skole og daginstitutioner. Motorvejsforbindelserne til Århus/Herning og Silkeborg Midtby er blot få minutter væk.

Boligen indeholder en rummelig entré, et stort badeværelse med gulvvarme og et velindrettet værelse. Det dejlige opholdsmiljø omfatter et køkken i åben forbindelse med den store stue, der nyder godt af masser af naturligt lys fra ovenlysvinduer og store vinduespartier. Fra stuen er der direkte adgang til en skøn flisebelagt terrasse, der er afskærmet og omgivet af smuk beplantning. På loftet finder man et disponibelt rum, der kan tilpasses efter dine behov.

Andelsboligen, opført i 1988, er placeret som et enderækkehus, hvilket giver ekstra plads og luft omkring boligen. Der medfølger desuden en garage samt et udhus til opbevaring.

Kunne dette være lige det du søger? Kontakt os i dag på telefon 8681 6444 eller via mail på mail@clausgroenne.dk for yderligere information eller for at aftale tid til en fremvisning

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.