Kjeld Abells Vej 14, Balle, 8600 Silkeborg

SMUK FAMILIEBOLIG I BALLE MED UNIK BELIGGENHED - SKAL OPLEVES!

Hvis I går med drømmen om at bosætte jer i attraktative Balle, får I her en unik mulighed for opleve dette fantastiske arkitekttegnede hus. Huset fra 1976 er gennemrenoveret, og ligger for enden af en lukket vej og med udsigt ud over skov og den populære dal/kælkebakke. Der er fra huset stier, hvor man på under 5 min kan gå til indkøb, institutioner og skole omkring Balle torv.
Huset er gennemrenoveret i 2016 og frem og fremstår lyst og indbydende. Fra det store og velindrettede bryggers føres man ind i husets hjerte køkkenalrummet. Et smukt rum med højt til loftet, smukke douglasgulve, Svanekøkken og dobbeltsidet pejs. Fra køkkenalrummet er der adgang til stuen som ligger i forskudt plan, og gennem husets store vinduer er der ugeneret udsigt til natur og dyreliv.
Boligen byder på 4 skønne værelser + en dejlig stor hems og et smukt walk in closet.
Endvidere byder huset på 2 smukke, og stilrene badeværelser. Det ene fra 2020. Grunden omkring huset er spændende og kuperet, og den kommunale skov og dal ligger som en naturlig forlængelse af grunden. Her er der mange muligheder for leg og udeaktiviteter for børn og voksne.

Vi fremhæver:
* Stor naturrig grund i skønne Balle
* 4 store værelser + 2 skønne badeværelser
* Unikt køkkenalrum og stue - skal opleves!
* 1.008 kvm grund og 174 kvm villa
* Velindrettet familievilla

Book din fremvisning hos Grønne Silkeborgs mægler på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.