Karen Blixens Vej 64, Balle, 8600 Silkeborg

MODERNISERET PRISVENLIG VILLA TÆT PÅ NATUR I ATTRAKTIVE BALLE

En skønt beliggende villa i Balle, nær alle dagligdagens nødvendigheder og naturen lige i baglommen. Her er du tæt på skole, daginstitutioner, indkøb og ikke mindst Silkeborg midtby.
Huset rækker ud til den lille familie, førstegangskøberen eller seniorerne som ønsker at bosætte sig i rolige omgivelser. Boligen byder på en praktisk entré, med indbygget vaskemaskine/tørretumbler som herefter fører ind til et smukt nyere køkken med frit udsyn til husets fantastiske spisekarnap. Her vil man kunne samle familien,og nyde fornemmelsen af et varmt "orangeri" i sommerdagene, eller se snefnuggene lægge sig til vinter. Huset består af 3 gode værelser, en fantastisk stue og spisekarnap, og et nyere badeværelse.
Fra stuen er der direkte adgang til terassen med god plads til hyggelige kroge og gæster. Ligeledes medfølger en stor carport med tilhørende skur.

VI FREMHÆVER:
* Flot og moderne nyere køkken og badeværelse
* Vinduer primært fra 2010
* Stue med udgang til overdækket terrasse
* Smukt vinduesparti i dagligstuen, giver følelsen af et "orangeri"
* Skøn central beliggenhed
* 3 gode værelser, stue med skøn spisekarnap og 1 badeværelse
* Filtsede vægge og lofter. Ens parket gulve i eg
* Skønt område med gode grønne fællesarealer

Vi har med en villa at gøre, som skal opleves. Fra huset er der kun kort afstand til stier som fører ind til silkeborg midtby. Her er boligen til den familie som ønsker en central placering, dog med rolige og naturrige omgivelser.

Book din fremvisning hos Silkeborgs mægler Claus Grønne på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.