Karlskronavej 17, Gødvad, 8600 Silkeborg

INDFLYTNINGSKLAR 1-PLANS VILLA I GODT BØRNEKVARTER OG TÆT PÅ SKOLE

Hermed udbydes en skøn villa, som er moderniseret og i 1-plan, beliggende fredeligt op til et grønt område og samtidig med et godt naboskab med naboerne omkring sig.
Boligen her, er udnyttet rigtig godt på de 121m², hvor du får 3 rigtig gode værelser, badeværelse med gulvvarme, bryggers med plads til vaskesøjle, rummelig entré med gulvvarme, stor opholdsstue som fremstår med skønne lysindfald, og direkte adgang til den nyere anlagte træterrasse, hvor solstrålerne kan nydes. Endvidere er der husets hjerterum, som er det store køkkenalrum, hvor der er et topmoderne køkken med gulvvarme, i åben forbindelse med alrummet hvor der er god plads til det store spisebord. Huset er yderst indbydende, fremstår moderne med flotte gulve, store lyspartier og hvide gipslofter.

Vi fremhæver:
* 1-plansvilla i roligt område med kort vej til det hele
* Topmoderne køkkenalrum med udgang til terrasse
* Skøn have, beliggende fredeligt ud til et grønt område
* Garage med integreret skur
* Indflytningsklart
* Attraktiv beliggende for børnefamilien
* Fælles område for grundejerforeningen

Her er en boligen passende til førstegangskøberne, senioren eller den lille børnefamilie, der ønsker et moderne hus med skøn have, som vender perfekt i forhold til solens baner - også er der luft omkring, så man kan sidde fuldstændig ugeneret i haven. Her er du også beliggende med mindre end 1 km. til skolen og endnu kortere til Rema1000 og Gødvadhallen. Gymnasium er ligeledes inden for kort afstand via stisystem, ligeså vel som dejlige gå-/løbeture i skovområderne.
Motorvejen Århus / Herning kan nåes på 5 min.

Book din fremvisning hos Silkeborgs mægler Claus Grønne på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.