Ladelundsvej 6, Hvinningdal, 8600 Silkeborg

RUMMELIG VILLA I HVINNINGDAL - PLADS TIL HELE FAMILIEN

Rummelig villa med mange muligheder udbydes i Hvinningdal med plads til den store familie. Boligen fremstår yderst velholdt, og er blevet efterisoleret så den idag står med et flot energimærke, og et lavt varmeforbrug. Her kan nævnes at taget er renset/malet i 2014, samt skiftet mod nord+øst i 2019 + opdateret isolering i hulmur, gavl mod vest og øst, samt indvendigt i 2015, og skiftet vinduer til 3-lags vedligeholdesesvenlig træ/alu vinduer.
Boligen er delt op i stueplan samt underetage, og byder på en masse spændende m² for børnefamilien.
Stueplan byder på vindfang, hvor du træder ind i rummelig entré med badeværelse, fordelergang, 2 gode værelser samt et 3'die som nemt kan laves til 2, soveværelse med indbyggede skabe samt husets 2'badeværelse. Herudover stort køkken som kan åbnes til den store stue med udgang til overdækket terrasse, samt udsigt udover Silkeborg.
Ind- og udvendig adgang til underetagen, som byder på 2 disponible rum til opbevaring, samt et stort mulitirum med egen udgang.

Vi fremhæver:
* 4 yderst gode størrelser - mulighed for flere
* 2 badeværelser
* Mulighed for at åbne køkken til opholdsstuen
* Carport + ekstra parkering på grunden
* Udsigt fra stue + altan
* God kælder med mulighed for liberalt erhverv eller multirum

Yderst velholdt familieejendom, hvor der er mulighed for at modernisere og dermed sætte sig eget præg.
Går du med drømme om en ejendom som er ligetil, hvor man kun skal koncentere sig om lidt indvendig modernisering? - så book din fremvisning hos Grønne Silkeborgs mægler på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.