Højmarksvænget 46, Balle, 8600 Silkeborg

VELHOLDT OG VELINDRETTET BOLIG MED MINIMUM AF SPILDPLADS

Hermed udbydes en yderst velholdt og indflytningsklar ejendom, beliggende i et attraktivt familieområde, hvor der allerede er småbørnsfamilier på stikvejen. Boligen her har 135m² og fremstår helt uden spildplads. Boligen har indgang fra nordsiden, hvor carporten også er placeret, hvor man kommer ind i det moderniserede bryggers fra 2007. Boligen har også en anden entré til gæsterne. Fra bryggerset træder du direkte ind i hjertet af huset, hvor du får et helt perfekt naturligt lysindfald fra de mange vinduer, der lyser køkkenalrummet op. Her står også den super fede brændeovn, lavet af fedtsten. Køkkenet er placeret rigtig fint i midten af huset, og fra alrummet har du direkte adgang til terrassen, som også vinkler sig rundt i det syd-østvendte terrasse så du med garanti får de bedste solforhold.
Herudover rummer boligen 3 fine værelser (Her kan nemt genetableres det 4 som oprindeligt), en ekstra opholdsstue, igen med skønne lysindfald og direkte adgang til vestvendt terrasse, hvor der er markise og læsejl man kan trække for, så man sidder fuldstændig ugeneret.

Vi fremhæver:
* Boligen har haft én ejer siden opførelse
* 3 værelser med mulighed for 4
* Tag fra 2003 + Vinduer fra 2012
* Lyst, velindrettet hus med minimum af spildplads
* Sti for enden af vejen til skov og sø
* Tæt på dagsinstitution, skole samt indkøb
* 5-6 børnefamilier på vejen

Her er boligen til dig, som ønsker at bosætte sig i et område hvor der allerede er børnefamilier. Du kan komme til at bo på en hyggelig og lukket villavej, med godt naboskab, og sti for enden af vejen direkte ned til lille sø og hyggelig skov. Her kan du lufte barnevognen, hunden, løbe, cykle eller hvad man nu ellers er til.
Du kan se det hele selv, så skynd dig at booke din fremvisning hos Silkeborgs mægler Claus Grønne på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.