Kroghsvej 18, 1. TH., Sydbyen, 8600 Silkeborg

IDYLLISK LIEBHAVERLEJLIGHED MED HISTORE - SYDBYEN VED SKOV OG SØ

Sjældent udbud med så meget historie helt tilbage fra 1895, og samtidig fulstændig istandsat så det indvendigt står snorlige, og udvendigt stadig har bibeholdt sjælen fra den lange historie. Her kan nævnes histore hvor det har fungeret som pensionat, inden det blev til lækre lejligheder.
Under taget finder du 5 selvstændige boliger, med familier og småfolk.
Liebhaverlejligheden her udfolder sig på hele 152m², alle m² er der passet på og kærtegnet gennem årene. Senest er der blevet efterisoleret indvendigt, og er med filtsede vægge og lofter. Her kan også nævnes akustiklofter i opholdsstuen, og højt til loftet.
Her får du 4 reelle værelser, hvor 3 af dem er med udsigt direkte ind i skoven, 2 badeværelser fra 1996 og 2006, charmerende fordelergang, skønt Invita køkken fra 2008 med sokkelskuffer og canadiske pitchpine gulve, som går igen igennem alrummet hvor der er plads til det helt store selskab. Herfra kan man gå 4 trin ned i niveau, til opholdsstuen som har direkte udgang til terrasse, med udsigt og adgang til haven samt den skønne skov.

Vi fremhæver:
* Sund og god økonomi i ejerforeningen
* Liebhaverlejlighed, 152m² og hele 4 værelser
* Stor fælles grund med både have til børnene, og have til de voksne.
* Skov som nabo og sø tæt på
* Fællesret til: Fællesstue, Kælderrum, garage, urtehave, brændeskur, cykelskur, værksted, vaskehus og tørrekælder

Lejligheden her SKAL opleves - den stemningsfulde oplevelse, gør at man ikke går forgæves eller føler man har spildt sin tid. Der er så meget historie og idyl, at det er en oplevelse i sig selv at få en fremvisning her.
Så ønsker du at bo tæt på byen, alligevel midt i naturen hvor dyrelivet ofte viser sig?
Book din fremvisning allerede idag.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.